vzsszlip85.jpg

Ezt a képet sok utánajárás után sikerült előszedni az Ezres Kollégium fotókörének hagyatékéból. A trombitásról kerestünk képet, de olyat, amelyiken csak ő szerepel nem találtunk. Ezerkilencszáznyolcvanötben csak akkor készítettünk képeket az utókornak, ha úgy gondoltuk, hogy a megörökített pillanat érték marad. A képen a látszat ellenére nem egy kezdő zenekar látható, hanem egy négy fős összeszokott diákújság rovatszerkesztői csapata. A képen a diákújság heti ajánlatának a rovatvezetője, Veszelovszki Zsolt trombitál. A dossziét tartó konferanszé, jómagam az újság tördelő szerkesztője. Gitárral a kezében a diákújság grafikusa próbálja szórakoztatni a közönséget. Ilyen is volt, olyan sok mindenre jutott idő az egyetemi évek alatt. Együtt éltünk, együtt szórakoztunk a kollégiumi diáknapokon. Barátok lettünk és maradtunk akkor is, ha a ballagás óta ritkábban találkoztunk.

November elsején az interneten jött a hír, hogy trombitásunk Mindenszentek napján magához hívta az Úr. Ő elment, és azóta is emlegetjük. A múlt hét szombatján Csabdiban családja meghívására összejöttek barátai és munkatársai, hogy kerékpáros és gyalogtúrával emlékezzenek Zsoltra. Itt a földi életből mindösszesen ötvennégy év jutott számára, de amit ez alatt a rövid életében alkotott még több száz évig emléke, és hagyatéka miatt tovább él.

vzs1.jpg

A képeket a búcsúztatásán én készítettem. Ezen kívül, aki többet szeretne tudni róla az alábbi linkeken olvashat arról, hogy mit is alkotott. 

vzs2.jpg

vzs3.jpg

vzs4.jpg

http://444.hu/2016/10/31/viszlat-dude-nagyot-mentel

vzs5.jpg

vzs6.jpg

http://bikemag.hu/magazin/hirek/elhunyt-veszelovszki-zsolt-utolag-is-koszonunk-mindent

vzs7.jpg

vzs8.jpg

https://forbes.hu/uzlet/elment-oriaspumukli-a-vizionarius/

vzs9.jpg

Szerző: MULTMENTO  2016.12.03. 07:28 komment

Címkék: emléktábla szakrália

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr3712015256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2016.12.04. 09:30:12

Nem szégyellem, hogy nem ismertem, végtére is nem ismerhet az ember egy kis országban se mindenkit - de ugyanakkor sajnálom.
MIÉRT CSAK A JÓK MENNEK EL ????????
süti beállítások módosítása