gyerekkor_koltoztetes1.jpg

Az élet úgy hozta, hogy a feleségem szülői házát eladtuk. Már hetek óta búcsúzunk a háztól, és mentjük belőle a számunkra nélkülözhetetlen bútorokat, tárgyakat, dokumentumokat. A legnagyobb összeállított dolgok egy kisebb teherautót töltöttek meg. Barátaink és rokonaink segítettek bepakolni. Amikor beültünk a felkészített teherautóba a vezetőfülke középső ülésén feleségem gyerekkori mackóját találtuk, szabályosan rögzítve a biztonsági övvel.

gyerekkor_koltoztetes2.jpg

Így történt, hogy feleségem gyermekkorának Budapestre költöztetésében az NDK-s mackó Úrfi fontos szerepet játszott.

gyerekkor_koltoztetes3.jpg

A következő rokoni ebéd után, kaptunk valódi falusi tojást is. A tojásokat már nem tudtuk hova tenni, ezért kerültek Mackó Úr lábai közé.

gyerekkor_koltoztetes4.jpgBudapestre érve a tojások közül egy sem törött össze. Így aztán Mackó Úrból most már Fővárosi medve lett.

gyerekkor_koltoztetes5.jpg

Szerző: MULTMENTO  2017.06.03. 06:00 4 komment

Címkék: játék Hónap műtárgya

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr2812544973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2017.06.03. 09:53:19

Mit nem adnék, ha az én gyerekkori csokibarna "Bocogó Barnabásom" előkerülne...Na de majd abban a másik dimenzióban...Talán....

Holdgyöngy 2017.06.03. 19:20:29

S a legjobb helyre került Mackó Úr.

MULTMENTO 2017.06.05. 12:48:04

@aranyosfodorka: Az én macimról sem lehet tudni, hogy mi lett vele. Ha szerencséje volt valamelyik rokon unoka öccsöt boldogítja.
@Holdgyöngy: Remélem jó sorsa lesz itt Budapesten. Már megszerveztem neki egy fülplasztikai műtétet, teljes szőrtisztítást, és talpstoppolást...

kyOrsi 2017.06.07. 14:20:20

Látod, látod, megvédte a tojásokat, már haszna volt, hogy megmentettétek Mackó Urat :)

Nekem soha nem volt gyerekként macim...tudod mikor volt először? a 18. születésnapomra kaptam a szobatársaimtól a kollégiumban :)) természetesen ma is megvan :)
süti beállítások módosítása