vidam_nyarat1.jpg

Munkába jövet-menet változtatni szoktam az útvonalon, ezért aztán a változó környezet változó hangulatot és képeket eredményez.

vidam_nyarat2.jpg

A Kodály Köröndnél levő járdán találtam ezeket a gyerekrajzokat. A háttérben a 2014-ben leégett tetejű köröndi ház. Gondolom, az idei nyáron sem költözhetnek vissza a lakók.

vidam_nyarat3.jpg

vidam_nyarat4.jpg

vidam_nyarat5.jpg

A Városligeten átjőve több éppen az 56-os emlékév záró eseményére készülnek.

vidam_nyarat8.jpg

A városligeti tóba, szinkronúszó medencét építenek a vizes világbajnokságra. Egy kicsit eltereltek az építkezés miatt, és az Amerikai Magyarok által adományozott George Washington szobra előtt kellett elmennem.

vidam_nyarat6.jpg

vidam_nyarat7.jpg

A szinkronúszás közvetítése biztosan jól fog majd a televíziókon, háttérben a Vajdahunyad várával. Az informatikus lényem, azért elgondolkozik azon, hogy a mai technikával, már digitális trükkökkel is meg lehetett volna ugyanezt valósítani.

vidam_nyarat9.jpg

Olvasóim figyelmébe. Amikor ez a poszt megjelenik, nyári szabadságomon vagyok. A kommenteket szívesen veszem, de nem biztos, hogy rövid időn belül reagálni tudok rájuk.

Szerző: MULTMENTO  2017.07.01. 06:17 1 komment

Címkék: játék épület emléktábla

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr9512607041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2017.07.01. 16:28:02

Csak úgy elgondolkodtam, mit tud egy mai tini az 'ávó"-ról ????? - miközben a kütyüjébe van teljesen beköltözve ....
süti beállítások módosítása