adventXIV1.JPGMegérkezett, itt van az első adventi vasárnap. Eddig minden évben nagyon készültünk, és együtt várta a család. Előtte héten már nagy családi készülődés, dekorálás folyt. Előkerült az adventi koszorú alap, a piacról örökzöld ágak jöttek, és a lakás dekorálásával mi is felkészítettük a lelkünket a közelgő ünnepre.

Most a gyerekek felnőttek, a családban mindenki fáradt, ideges. Még szerencse, hogy ezen a héten egy nap otthon kellett maradnom, hogy a gázkazán szerelőt várjam, hogy aztán megjavuljon a fűtésünk. Amíg a szerelő nem jött, a kertben egy levágott ágat találtam. Egy kis barkács, és el is készült az idei adventi gyertyasor. Igazi takarékos megoldás. Főleg az után, hogy a gázkazánunk javítása többe került, mint amire előre számítottam.

adventXIV2.JPG

adventXIV3.JPG

adventXIV4.JPG 

Szerző: MULTMENTO  2014.11.30. 06:05 Szólj hozzá!

Címkék: barkács

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr86943829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása