Évtizedekig minden évben az ünnepekre képeslapokat küldtem a családom nevében a rokonságnak és barátainknak. Az utóbbi évtizedben aztán ezek a lapok apránként elmaradoztak. Volt, amikor megcímzetten maradtak meg az előző évre szánt lapok, csak kiegészítő bélyegeket kellett még venni hozzá.

Az idei évben már nem is terveztem képeslapokat küldeni, hisz kapni sem nagyon kapunk. Akiket üdvözölni akarunk, azokat személyesen, vagy telefonon köszöntjük fel.

A blogolvasóimnak az alábbi képekkel kívánok szeretetteljes, békés Karácsonyi Ünnepeket, és eredményekben gazdag Új Évet!

karacsony1.JPGAz első kép, a könyvtárunk egyik polcára az ünnepekre kitett dekorációm. A lendületautót a Matáv-nál a múlt évezredben az egyik évindító értekezleten kaptam, mint reklámajándékot.

karacsony2.JPGA képeslapot a bolhapiacon vásároltam, mert megtetszett. Jól látszik, hogyan is működik a lendkerekes kis autó. A sofőr fejét jól lenyomjuk. Ettől aztán a sofőr feje felugrik. Az autó nagy lendülettel elindul.  

karacsony3.JPG

Szerző: MULTMENTO  2013.12.21. 06:16 1 komment

Címkék: játék autó karácsony régiségpiac

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr905680751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mammka2 2013.12.21. 19:37:29

Még néhány képeslapot el tudtam küldeni,sajnos keveset.Egyrészt a postadíj magassága is hátráltató tényező.Kár pedig.majd jövőre ügyesebben!
Áldott,szép Karácsonyt kívánok!
süti beállítások módosítása