Ezt  a bögrét tíz éve kaptam egy MATÁVnet ügyfélrendezvényen. Nagyon megtetszett ez a reklám bögre, mert igazán ötletes ajándék egy informatikai cégtől. Akkoriban, de azt hiszem manapság is kevés jó reklámajándékot látni. A reklámajándékok zömén csak logó van, és semmi tartalmi szöveg. Ezen az idézet és a kiegészítés is ötletes. A keretben levő szöveg idézet az akkor megjelent számítógépes munkahelyek védelméről szóló törvényből:

…idézet az 50/1999.(XI.3.) EüM rendeletből: A munkafolyamatok megszervezése: (…) A munkafolyamatokat úgy kell megszervezni, hogy a folyamatos képernyő előtti munkavégzést óránként legalább tízperces – össze nem vonható – szünetek szakítsák meg, továbbá a képernyő előtti összes munkavégzés ideje  a napi hat órát ne haladja meg. (…)
Ezen kívül egy ötletes figyelmeztető szöveg: „Ne sértsen törvényt! Néha álljon fel az internet elől!”  
Nekem ez a bögre ezzel a nem mindennapi felirattal már akkor is tetszett. A cég ugyan már régóta nem MATÁVnet névvel tevékenykedik, bár a rajta reklámozott origó portál még mindig él.
A bögrét sajnos egyszer leejtettem és letört a füle, ráadásul négy darabban. Mér régóta terveztem, hogy megragasztom és magam restaurálom. Ezt a bögrét kétkomponensű univerzális ragasztóval ragasztottam meg, mert a ragasztó még szilárdulás után csiszolható és festhető, így hamarosan alig lehet majd látni a ragasztást. A mellékelt kép a ragasztás után készült, most még látszanak a hegek, de majd ez is el lesz tüntetve, és javítva. A csésze most ismét használható. Nagyon értékes számomra ez a bögre, mert többszörösen véd a túlzott számítógépes tevékenységektől, egyrészt az íróasztalon figyelmeztet arra, hogy időnként álljak fel a gép elől és  most is, hogy fejezzem már be ezt e posztot és folytassam a restaurálását. Azoknak is ajánlom a posztból a vastagbetűs figyelmeztetés betartását, akik már régóta a blogomat olvassák.
Szerző: MULTMENTO  2010.03.13. 15:43 Szólj hozzá!

Címkék: porcelán

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr11836865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása