„ Tudom volt már,de ha még nem tartod unalmasnak a témát küldök a mamám általános iskolai emlékkönyvéből pár bejegyzést. Az osztálytársaitól kapta 7.-8. osztályban.” — írta és küldte hűséges blogolvasóm az alábbi képeket. Én nem tartom unalmasnak az emlékkönyveket. Nem tudom a blog olvasói hogy vannak ezzel. Olvastam például egy emlékkönyv alapján írt életregényt H. László Magdától itt: http://www.emlekezem.hu/szemelyes_tortenetek/hlaszlo_magda_emlekkonyv_a_xx_szazadbol_.html

Nagyon megható—  gondolom a tulajdonosának is —,  elővenni és átlapozni egy-egy ilyen könyvet. Személyes történetek bontakoznak ki a lapokból. Mégis az ember úgy érzi, hogy ez annál több,  egy korszak történelme.
Ez a kis sokat forgatott emlékkönyv is sokat tudna mesélni, de ha csak gyönyörködni akarunk a szebbnél-szebb rajzokban és kézírásokban, akkor is ajánlom, hogy nézzük végig az alábbi néhány képet.

Szerző: MULTMENTO  2011.06.06. 09:55 2 komment

Címkék: könyv papír

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr242961026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2011.06.06. 19:14:50

Jaj, dehogy is lehet ezeket megunni ! Akármilyen egyszerűek, kedvesek és azokban, akiknek saját emlékkönyvük is volt, felébreszti a régi utáni vágyakozást.Mert az övék elveszett, eldobták, ki tudja mi lett vele...
Én legalábbis szívesen olvasok/nézegetek ilyeneket....
Egyébként az ajánlott oldalon van bőségesen olvasnivaló...

2011.06.07. 12:32:56

Annyi nosztalgikus báj van ebben a kis emlékkönyvben. Persze az én szívem csücske az emlékkönyv:-)
süti beállítások módosítása