Éppen ma van tíz éve, hogy blogger lettem. Miért adtam ezt a címet? – Ez illik hozzám. Szeretek számokkal játszani. Végül is ez a szakmám. Most akkor következzen a bloggerkedésem tíz évének bemutatása számokban, posztokban és képekben.

A „blog.hu”-n összesen nyolc évet töltöttem. Itt sikernek mondható, hogy néhányszor az INDEX címlapjára kerültem. Ez növelte az olvasóim számát, de idegesített is a sok trollkodás, és az a néhány rosszindulatú hozzászólás.

Valaha volt legerősebb nap 2015.08.06., 12087 lapletöltés

A blog indulása óta:499602 lapletöltés

Követők száma:48

A nyolc legolvasottabb blogbejegyzésem. A bejyegyzések címei melett látható, hogy hányan töltötték le a bejegyzést.

zs_erd1.jpg
Zsolnay jelzések 22670

Ezt a bejegyzést hiánypótlásnak szántam, mert a neten nem találtam összefoglalót arról, hogy a második világháború előtt a Zsolnay porcelánjelzések hogyan alakultak. A Pécsi Zsolnay Múzeum egyik ismertető füzetéből – ez már régóta könyvtáram része – csak ki kellett másolnom.  

a_katonasag001.jpg

Katonadolog 16065

Régi humoros katonás képeslapok közül válogattam, és saját katonaélményeimmel kiszíneztem. Ugyan csak egy évet töltöttem sorkatonaként, de nem szívesen beszélek róla. Én biztos, hogy nem választottam volna be a legjobb tíz közé sem.

wagner_otto1.jpg

Újabb csoda a hetedik kerület rejtett értékeiből 10665

Csodaszép zsinagóga, melyet egy helytörténeti séta keretében nézhettünk meg. Kár, hogy rosszak voltak a fényviszonyok, azért örülök, hogy a közönségnek tetszett.

szakmary1.jpg

Hollóházi porcelánok 10583

Amikor megjelentettem még nem volt a neten a Hollóházi porcelánok jelzéséről összefoglaló. A blognak akkor sok látogatója volt, és többen kérdezték, hogy a saját porcelánjuk mikor készült.  A Google keresések erre is hozzák az olvasót.

gettofal_haza4.jpg

A legpestibb utca szégyene 7330

A Király utca egyik turista látványossága lehetne, mert a ház udvarában megmaradt a hajdani gettó fala emlékben. A bejáratnál egy érdekes betonból levő installáció volt, amikor írtam. Sajnos azóta már az sincs ott.

gettofal_haza4.jpg

Zsolnay készlet a hetvenes évekből 5564

Ez a poszt is a Zsolnay mániám szüleménye. Úgy gondolom csak a Google-nak köszönheti az olvasottságát.

emberkert001_1.jpg

Emberkertet találtam a padláson 5407

Egy családi örökségből megmaradt Ludas Magazinnal is be lehet kerülni. Egyik felem örül, a másik szomorú, hogy még mindig aktuális a téma.

szenes_haz1.jpg

Szinte kiugrik a szürkeségből 4976

Egy pesti szecessziós bérpalotát mutattam be. Több hasonlót is bemutattam a blogon. Számomra is érdekes, hogy miért csak ez az egy, és miért csak a nyolcadik helyre futotta.

A „blogspot.com”-on még csak két éve vagyok, az olvasottsági statisztikámon ez jól látszik is. A témáim nem változtak, az itteni rendszeres olvasóim az előző helyen is olvastak. Az általam rendszeresen olvasott blogok itt vannak. Ha a Google is úgy akarja, maradok itt.

Oldalmegjelenítési előzmények (összes) 8 690

Rendszeres olvasók 3

arany_iskola5.jpgEgy iskola múltja 90

Öröm, hogy emléktábla és épületbemutatásaim népszerűek itt is. Én biztosan más emléktáblát tettem volna az első helyre.

oltokes3.png

Megláttam, eszembe jutott…és megvettem 85

A bolhapiaci szerzeményeim olvasottságait a régi blogomon keveselltem. Itt ez a szemző kés került fel a listára. Örülök neki, mert a jövőben is lesznek hasonló posztok, az ilyen szerszámokkal szeretek dolgozni, és bemutatni is.

Szerző: MULTMENTO  2020.01.16. 00:43 Szólj hozzá!

Címkék: épület emléktábla régiségpiac

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr5615403494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása