Az egész úgy kezdődött, hogy Kurtaszoknyás Tündérke (továbbiakban KT) készített Múltmentő (továbbiakban: MM) feleségégének születésnapi meglepetést. A szülinapi meglepetés két kis báb volt. KT elkészítette Jocó királyfit és Mari királykisasszonyt sk, csak nekünk. Én meg is feledkeztem már erről a két kis bábfiguráról. Aztán tegnap láttam egy jópofa bábszínház készítési ötlete, mely pont olyan pöttyös, mint KT kedvenc kávés, meg teáscsészéje.

 
Gondoltam megosztom ezt az ötletet KT-val és írtam neki:
 
Szia KT !
 
Ezt nézd meg. Egy ilyennel — meg a Jocó Királyfival és Mari Királykisasszonnyal — mehetnénk bábozni:
Ez miért nem jutott eszünkbe 25 éve?
 
Üdv., MM
 
Erre postafordultával írt is KT:
 
Szia MM!
Gondolod hogy kimarad ez a remek dolog az életünkből?????Majd az unokáinknak!!!!!!Ötlet levéve, elmentve, és már csak pár év és jöhet Mariska királylány, Jocó királyfi, Breki és a többiek....Szuper!!!!!Jó hogy megtaláltad!És pöttyös!!!!!!!!!!Mert a pöttyös az igazi:-))))
Üdv., KT
Most már meg is van mit csinálunk néhány év múlva. Az unokáinknak fogunk bábozni. Remélem a gyerekeink is ezt akarják!
 
Képek: Jocó királyfi és Mari királykisasszony. A pöttyös bábszínház a hivatkozott helyről.

Szerző: MULTMENTO  2011.10.13. 01:19 1 komment

Címkék: textil

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr793298142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása