angyal_1353938641.JPG_692x519

Mióta blogot írok, ügyelek arra, hogy a blogomon minden héten jelenjen meg legalább egy írás. Lassan három éve, hogy ezt a fogadalmamat megtartom. Ezen az év végén most egy kicsit le fogok lassítani. Nem, nem hagyom abba. Az év végi ünnepek kapcsán annyi tennivalóm van. Azt gondolom ez lesz a legjobb, ha inkább a szeretteimnek szánt ajándékok készítésével dolgozom. Majd természetesen ezeket is be fogom mutatni, hisz az ajándékaim többsége múltunkból mentett apróbb tárgyak felújítása és újraértelmezése lesz. Majd később, hogy magasabb színvonalon jelenjek meg anyagaimmal.

És ....., hogy ne maradjatok látnivaló nélkül. Megmutatok, egy csináld magad angyalkát, melyet rendszeres blogolvasóm, és kommentezőm készített. Az alábbiakat írta róla:

„Nézegettem azt a sok karácsonyfadíszt és eszembe jutott ez az angyalka. 20 éve készítettem, eredetileg nyolcan voltak és egy nagy hintán ültek. Persze nem magamnak csináltam őket, ajándéknak. Szét is osztottam, úgy tudom, még most is előszedik karácsonykor. Az egyik jó messzire jutott. Ez a mamám példánya.”

Szerző: MULTMENTO  2012.11.26. 15:05 Szólj hozzá!

Címkék: játék barkács

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr514926529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása