Már azon gondolkoztam, hogy a blogon nyári szünetet tartok, mert

  1. A munkahelyemen sokan szabadságon, a maradók meg nyakig vannak a …
  2. A szabadidőmet elviszi lakás felújítás, és különféle tudományos kisegítő tevékenységek végzése.

szunidei_matine1.jpgA fentieken morfondírozva jött Miki barátom felajánlása, hogy ő rendelkezik egy tekintélyes mennyiségű lemezjáték gyűjteménnyel és ezekről hajlandó is írni, képeket készíteni. A lemezjátékokat bolhapiacokon vásárolta igen kedvező áron. Aztán otthon addig-addig forgatta, szétszedte, letisztította, alkatrészeket keresett hozzá, amíg használható állapotba nem kerültek. Irigylem is ezért, hogy eljutott a Maslow-piramis csúcsára.(Ajánlott olvasnivaló: https://hu.wikipedia.org/wiki/Maslow-piramis)

Kép forrása: http://szocialis-gondozo.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=709091

 

Ezek után a következő héttől Szünidei Matiné — ez a név azért is tetszik, mert SzM egyben barátom monogramja is —, sorozat következik Sz. Miklós barátom lemezjátékainak megmentéséről.

 

szunidei_matine2.jpg

szunidei_matine3.jpg

szunidei_matine4.jpg

szunidei_matine5.jpg

szunidei_matine6.jpg

Szerző: MULTMENTO  2017.08.19. 06:55 1 komment

Címkék: játék fém Szünidei Matiné

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr1512740482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2017.08.19. 08:04:22

Irigylésre-méltó kis gyűjtemény.Bár nekem egy sem volt ezek közül. Az én kisgyerek koromban nem nagyon volt lehetőség játékok vásárlására - de azért mi nagyszerűen elvoltunk, a magunk alkotta kis világban. Voltak mesék és ez volt a fontos !
süti beállítások módosítása