Érkezzetek korán, ha az első sorból akarjátok nézni a műsort! – Tanácsolták nekünk a szári svábbálhoz. Mi háromnegyed órával a műsor kezdés előtt érkeztünk, de az első sorok addigra már mind elkeltek. Nem is csodálkozom, hiszen az idén húsz éves szári német nemzetiségi tánccsoport százharminc fölötti tagot számlál, és mindenki családtagja végig szerette volna nézni a műsort.

Én a bál két órás műsor részét nem az asztalunktól, hanem változó helyekről néztem. Próbáltam a jelen levő hivatásos fotósok közé kerülni a táncparkett szélén, de az sem volt egy ideális hely a fotózáshoz. A zenekar mögé egyetlen fotós sem verte le táborát. Onnét nem is lehetett közeli képeket készíteni a táncosokról. Így utólag azért nem sajnálom. Meg tudom mutatni, hogy a zenészek és táncosok összhangjában nem volt hiány.

szari_tancmusor1.jpg

szari_tancmusor2.jpg

szari_tancmusor3.jpg

szari_tancmusor4.jpg

szari_tancmusor5.jpg

szari_tancmusor6.jpgAz utolsó képet a műsor szünetében készítettem. A zenekarvezető látható a keresztfiával.

Szerző: MULTMENTO  2018.02.24. 07:01 2 komment

Címkék: Sváb fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr9613656946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MULTMENTO 2018.02.28. 07:59:19

@iduka: Valóban élvezetes volt az előadás.
Féltem is, hogy írásban képekben nem jön át az ottani hangulat.
süti beállítások módosítása