Régebben megírtam, hogy Kedvesemnek EXLIBRIS-t készítettem. Az eredeti lino lenyomatot nem tudtam használni, így a metszetet bescanneltem és képszerkesztőben egy kicsit feljavítottam. A képet lekicsinyítve lézernyomtatóval több példányban bélyeg méretben kinyomtattam. A bélyeg méretű EXLIBRIS-t már régóta fel akartam használni az egyik ajándékba vett könyvbe beragasztva, és így kipróbálva, hogy mit szól hozzá a Párom. Nagyon izgultam, és vártam a pillanatot, hogy kipróbáljam a hatást. Tegnap lányom feleségemnek meglepetéskönyvet vett, a lefényképezettet. Most jött el az én időm, és a már előkészítetett bélyeg méretű EXLIBRIST a könyvbe ragasztottam. Szerintem a könyvbe ragasztva úgy néz ki, mintha mindig is ott akart volna lenni. Ez a tervezett EXLIBRIS még mindig nagyon kifejező, egy igazi tigris típusú nőnek, aki germanisztikával foglalkozik, és mindig helyén van a szíve. Ez a kép szerintem magáért beszél.

Átadva, páromnak is nagyon tetszik. Megnyugodtam, most már csak mind a háromezer darab könyvébe ragaszthatom a tulajdonosi bélyeget.

Szerző: MULTMENTO  2010.05.28. 20:51 2 komment

Címkék: könyv papír

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr642038861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.05.29. 18:59:02

Nagyon nagyon örülök én is, hogy ilyen tetszést aratott.:-))))

MULTMENTO 2010.05.30. 11:56:07

@sudi4: Még eyszer köszönöm a segítséget:-) Legközelebb a linóleummetsző és nyomdafelszerelést viszem a következő találkozásra és csinálhatunk újabb EXLIBRIS-t Neked is. Akiket meg nem érdekel a linómetszés füstölöghetnek !
süti beállítások módosítása