„Leharapta a szarvas nekije.” — Mondta az eladó, amikor próbáltam a nekem tetsző fenyőfa hibáit sorolni. Tudniillik ennek a fenyőfának nem volt csúcsa. Pontosabban van neki elbújva egy kis korcs maradék, mert a többi bizony a szarvas gyomrában landolt. Az oldalsó ágak próbálták pótolni a hiányzó csúcsot, így valójában négy csúcsdíszt is lehetne rátenni. Nem szokványos kinézetű fenyőfa, de szinte minden évben „mozgássérült” fenyőfát vásároltam. Nem nagyon juthattam szabályos fához, mert minden évben az utolsó napokra maradt a favásárlás. 

Feldíszítve nagyon szép lett. A véletlen úgy hozta, hogy az ajándékok többsége szarvasmintás csomagolópapírba került. Szerencsére a fánk jól viselte ezt az újabb szarvasrohamot.
Szerző: MULTMENTO  2011.12.30. 00:41 1 komment

Címkék: fa bútor

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr723505233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2011.12.30. 07:57:03

Nem tudom, mi a szerencsésebb, a "szarva-leharapás", vagy a lelopás. Nekünk egyszer a már szép nagy fenyőnk csúcsát vágta le valaki. Nagyapám aztán az egyik ágat valahogy felfelé kötözve csak-csak megoldotta, hogy legyen egy nagyjából fenyő alakú fenyőnk.(Egyébként az így "megsegített" fák esetében az oldalág átveszi a főág szerepét.)
süti beállítások módosítása