Ezen a képen nem sok a régiség, de mégis egy kiegyensúlyozott nyugodt téli kép tárul elénk az ablakon kitekintve, igazi százéves kéményeket látni, az ablak kilincsén egy kedves őszi emlék a Mária szakadékból. Ez a kis piros levél, bizony sok mindenről tud mesélni. Egy szép őszi kirándulásról a Vértesben. A Mária szakadékban voltunk, mely egyrészt romantikus, másrészt egy régi elhagyott gyönyörő kis temető van a túraútvonalon, melyet érdemes felkeresni, egy kicsit elmélkedni arról, hogy hogyan múlik el, és válik az enyészetté az örökségünk. Nem is akarok többet írni erről, legyen néhány kép erről a kicsinyke helyről.

Alul a temető ismertetője, melyet elolvasva, azt hiszem magáért beszél. Alatta pedig néhány kőkereszt, ami még megmaradt.

 

Szerző: MULTMENTO  2010.01.26. 08:10 komment

Címkék: temető

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr861702790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.01.26. 10:55:15

Olyan sír nem volt, amelyiket szív alakúra faragták? Azok olyan csuda szépek.
süti beállítások módosítása