Ez a blog nem napló, de ma annyi minden történt, hogy ma mesélnivaló kedvem van. Reggeli munkám tárgyalással kezdődött. Az első önállóan menedzselt rendszerem továbbfejlesztéséről tárgyaltunk. Öröm volt, hogy a szakmai oldal képviselői a négy évvel ezelőtti rendszerindulást egy szép emlékként emlegették. Mesélték, hogy az éles  indulás előtti napon, négyen összezárva négy monitoron egyezettük a feltöltendő adatokat és javítottuk az adatbázist. Fáradtságos munka volt, de most mégis úgy emlegették, mint egy csatagyőzelmet. Azóta is működik és a felhasználók elégedettek a rendszerrel.

Ebédszünetben kiszaladtam a faesztergályoshoz, aki elkészítette az ónémet tükör csúcsdíszét a megmaradt alapján. Ez is egy siker, mert ugyan múlt hétre ígérte, és akkor nem volt meg, de legalább nem került sok pénzembe, mert megúsztam két villamosjegy árából. Esztergályos után beugrottam Kurtaszoknyás Tündérkéhez és képzeljétek egy önarcképet kaptam tőle. Igazán gondosan megválasztott fadarabkára készítette az önarcképet. Az egész olyan, mint egy kis miniatűr fa ikon. Nagyon realisztikus önarckép. Nem is oly régen már teszteltük, hogy nincs benne semmiféle boszorkányos beütés, most mégis söprűn ábrázolta magát. Ugyan gondosan meghagyta tündérszárnyait is, lásd a képet. Nagyon meglepett a kis ajándék, akkor szinte szóhoz sem tudtam jutni a meglepetéstől. Nagyon köszönöm!
Munka után pedig életem első könyvárverésére mentem. Nem egyedül, hanem felségemmel, akivel nagy Arizona rajongók vagyunk. Történt, hogy évek óta először egy igazi Arizona relikvia került árverésre. Nagyon szerettük volna megnyerni. Úgy gondoljuk, hogy egy harmincas évekből való Miss Arizona félakt fotó egy igazi kuriózum, főleg olyan megszállott Arizona rajongóknak, mint mi vagyunk. Türelmesen végigültük az aukciót addig, amíg ránk nem került a sor. Közben figyeltük az árverést. Bizony sok olyan tétel került kalapács alá, amelyik nem kelt el. Reménykedtünk, hogy a várva várt tételünkre sem lesz jelentkező. Sajnos lett, mi nem mertünk olyan nagyságrendbe menni, mint a telefonos licitáló. Így egy Miss Arizona fényképpel szegényebbek lettünk. Azért a mai nap számomra mégis szerencsésnek mondható, mert gazdagabb lettem  Kurtaszoknyás Tündérke önarcképével, meg a felhasználók dicséretével.

Képek: Miss Arizona (az árverési prospektus képe); Kurtaszoknyás Tündérke (saját fotó)

Szerző: MULTMENTO  2011.04.20. 21:05 5 komment

Címkék: arizona papír

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr102843418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2011.04.21. 08:41:23

Hmmm... Hát nekem a Kurtaszoknyás Tündérke jobban tetszik... :-)

2011.04.22. 09:07:49

Az senkit sem zavar, hogy a lába közt ott a söprű????!!!!!:-D

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2011.04.22. 17:37:52

Nem, nem baj az a söprű, hiszen a pofija olyan aranyos ! Meg még a cicája is vele van. Kell ennél több ahhoz, hogy szépnek lássam ?

2011.04.23. 14:10:31

@aranyosfodorka: Gyanítom, hogy a szívét is látod:-))))( és nem kőszív)
süti beállítások módosítása