Télen én a Balaton környékét jobban szeretem, mint más évszakokban. Keszthely volt az egyik úti célunk. A városban éppen nagy építkezés folyt, ködös volt az idő sok szépet láttunk. Most kommentárt nem is írok, mert úgy gondolom egyszer legyenek „csak” képek. Amennyiben valaki után akar olvasni az Interneten úgy is minden információt megtalál a helyszínekről.

Képek:  Keszthelyi főtér átépítés közben. Goldmark Károly emléktábla, Egry József lakóháza. Ami a március 15-u Huszárszobrok közül Keszthelyre került. Keszthelyi Zsinagóga és környezete. Festetics kastély és fakockás bejárata. Sétáló utca. (A képek címének sorrendje másra sikeredett, mint a képek feltöltésének sorrendje. A jó sorrend felállítása legyen az olvasó dolga.)

Szerző: MULTMENTO  2011.12.16. 02:28 2 komment

Címkék: fa fém épület emléktábla

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr453465684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2011.12.18. 08:26:51

Kár, hogy nem volt valami jó időtök. Ezért és a most folyó átalakítások, meg a téli re bezárt létesítmények miatt igazán visszamehetnétek nyáron még egyszer !
süti beállítások módosítása