Leveleket kaptam, aggódnak, hogy miért nincs tartalomfrissítés a blogomon. Köszönöm, jólesik, hogy többen figyelemmel kísérik a blog sorsát, és várják az újabb posztokat. Én  írnék is újabbakat, ha lenne rá időm. Első a munka, aztán jöhet a szórakozás.

Még legalább egy hétig egy határidős munkán dolgozom. Ám, ha azt átadtam, ígérem a hétvégeken újabb régiségekkel, és múltidéző kirándulásokkal fogok visszajönni a blogon.  Addig pedig két mai napi kép otthonról. Az első a komódunk tetejét mutatja, amelyiken látszik, hogy a régi bambis üveg virágvázaként is dekoratív. A másik képen az éppen kisült pogácsáimat láthatjátok. Kivettem, vártam volna, hogy ehetőre hűl. Kaptam a telefont, hogy be kell jönnöm dolgozni. Még egy utolsó fényképet csináltam a pogácsákról, mert mire hazamegyek biztosan egy darab nem fog maradni.

 

Szerző: MULTMENTO  2012.03.25. 18:31 2 komment

Címkék: üveg virág recept

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr534338830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2012.03.25. 21:59:31

Hát, ha (bocs) nem volt annyi eszed, hogy becsomagolj néhányat ezekből a szépségekből, akkor meg is érdemled, hogy ne maradjon egy se :-)

futótűz 2012.03.29. 06:45:52

ha-ha..ha :-) (nevetés féle)
Én - valahogy - úgy vagyok a fotózással,hogy sok mindent "megörökítek"...majd a napok múlásával győzöm betölteni a számítógépbe, pontosabban törölni, hogy "ez sem fontos már"... meg az sem.
Együttérzésem !
süti beállítások módosítása