Gondolom már egy kicsit unják a blogom olvasói a sok városnéző képsorozatot, mert az utóbbi hetekben felére esett vissza az olvasottságom. Ezekben a nagy melegekben a restauráláshoz sincs kedvem, mert olyan hőség van. Annak örülök, hogy az otthoni teraszon levő virágaim öntözését mindig meg tudjuk oldani. A családból eddig valaki mindig volt otthon és gondját viselte a növényeknek. Utólag azt is megtudtuk, hogy a nagyobbik lányunk házibulit is szervezett a teraszunkra, amíg mi nem voltunk otthon. A baráti körében elég volt egy fotót és egy rövid eseményleírást feltenni a teraszunk szaletlijéről és grilljéről és egy tízfős kerti parti összejött.

terasz1.jpgDicséret érte a virágjaimat, mert a szaletli mellett jól virítanak.

 terasz2.jpg

terasz3.jpgA kis paradicsomkertemből nem tudtak az asztalra érett paradicsomot szedni, pedig már két hónapja gondozom, és öntözöm őket. A paradicsomok testvérei a baranyai kertben már egy hete érlelik a paradicsomokat, pedig öntözést sem kapnak. Itt Budapesten direkt palántaföldbe ültettem őket.

terasz4.jpg

terasz5.jpg

terasz6.jpg

Szerző: MULTMENTO  2013.08.01. 07:57 2 komment

Címkék: fa barkács virág fém

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr895431659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2013.08.01. 18:20:36

Pompás kerted van ! A paradicsomok, meg majd beérnek ! Az enyémekről is mindössze 2 szemet tudtam eddig leszedni, de tele vannak kicsi zöldekkel...A muskátlit tápozod, hogy több rajta a virág, mint a levél ? Az enyém nem virágos ennyire...

MULTMENTO 2013.08.01. 20:48:05

@aranyosfodorka: A muskátlimon mindenki csodálkozik, pedig csak öntözöm. Valószínűleg jó földet választottam hozzá :-)
süti beállítások módosítása