szapora_lampak2.JPG

Márciusban bemutattam barátom márvány asztali lámpájának felújítását. Most megkaptam tőle a folytatást, kiderül, hogy miért is van egyre több lámpája. Fogadjátok szeretettel Mari barátom írását.

Hogyan szaporodnak a lámpabúrák?

Mármint egy lakáson belül. Aztán milyen ellátásra tartanak jogos igényt? Azért nem úgy, mint a nem ivartalanított állatok, de a gazda oda nem figyelése itt is játszik. Valamikor, hajdanán, vett az unokatesóm egy márvány talpú lámpát fillérekért a Pecsában. Megláttam, részemről szerelem volt első látásra. Lelkiismeret-furdalás nem játszott, kapott tőlem már sokat a hugi, én először kértem. Nem tudott nemet mondani. Egyém lett a „drágaság”. Aztán, mint minden szerelemben, itt is volt ígérgetés, majd kapsz egy szebb búrát, aztán telt az idő, és mivel egy tárgyról van szó, számonkérés, hiszti sem volt. Közben eljutottam egy olyan állapotba, hogy nem futom körbe a várost, ha kell valami, a nem sürgős ügyekben várom a jó szerencsét. Jó szerencse jött http://multmento.blog.hu/ tulajdonosa személyében, aki régi barátom (attól függetlenül, hogy a főnököm volt, na, ez vicc), beköltözött egy üvegművész az utcájukba. Megbeszélés ott, megbeszélés itt, lámpatest elmegy az üvegművészhez. Küld egy fotót, egy már kész búrával, hogy méretre így nézne ki. Na, itt kellett volna odafigyelnem. Nekem volt egy elképzelésem, hogy mit szeretnék, de az orrom alá nyomtak valami mást, de szintén szépet. Az, ugye, egy leendő kutyással sem fordul elő, hogy tudja, hogy vizslát akar, de küldenek egy fotót egy gyönyörű spánielről, és ettől megvesz mindkettőt. A lámpa búrákkal ez megesik. Kerül, amibe kerül. Aztán jön a jogos igény a talp nélküli lámpabúra részéről. Akkor talpat keresünk, mert igenis jár neki, kerül, amibe kerül. Internet, személyes megjelenés, minden nyűg, aztán van két lámpa egy helyett. Hát így szaporodnak.

szapora_lampak1.JPG

Szerző: MULTMENTO  2016.05.04. 06:39 komment

Címkék: üveg fém

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr448674076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása