ezredik.jpg

Az utóbbi időben gyakran kattintok a blogon a „MULTMENTO” névre, és figyelem a bejegyzés számlálóm adatait. Ez a bejegyzés az ezredik. Csodálkozom magamon, hogy ilyen kitartó vagyok, és eljutottam idáig.

Hogyan tovább? – Gondolkodtam el. A válaszadásban segített, hogy nemrég felkérést kaptam Aranyosfodorkától, hogy a Csendhegyek blogjának legyek a szerkesztője. A felkészülésben meg kellett ismernem a „Blogspot”- szerkesztői és admin felületét. Tetszik, és minél jobban szeretném megismerni, kihasználni annak lehetőségeit. Úgy döntöttem, hogy a következő ezer bejegyzés, már nem itt, hanem ott fog megjelenni. Szeretettel várom minden olvasómat a következő blogomon: http://multmento.blogspot.hu/

ezredik2.jpg

Szerző: MULTMENTO  2018.05.30. 06:18 komment

Címkék: Hogyan tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr4413985124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mickey7 · www.dunaninnendunantul.blogspot.hu 2018.05.30. 10:29:36

Gratulálok az ezredfordulóhoz :)
Üdv a Bloggeren a linket mentettem, úgy azért számomra könnyebb lesz a bejegyzések követése!

MULTMENTO 2018.05.30. 14:14:52

@mickey7: Köszönöm. Nekem is könnyebb lesz majd kommentet írnom hozzátok. Már régóta gondolkodtam, hisz több blogspot-os kedvencem van, mint blog-os.
süti beállítások módosítása