vidamparki_hatso1.JPG

vidamparki_hatso2.JPG

vidamparki_hatso3.JPG

vidamparki_hatso4.JPG

vidamparki_hatso5.JPG

Munkából hazafele menet a szokott gyalogos útvonalam elterelték. Négyszer hosszabban jutottam át a Róbert Károly körútról a Városligetbe. Az elterelés számomra ismeretlen útvonalra vitt. Ez az útvonalat a szokásosnál sokkal szemetesebb, és gondozatlan. A bokrok alatt hajléktalan táborozásra utaló nyomok. Ezen nem is csodálkozom, hisz normál esetben ezen az útvonalon emberek gyalogosan nem járnak. Az biztos, hogy cirkuszi előadás előtt komoly forgalom lehetett itt egykoron. Ez az útvonal visz a Fővárosi Nagycirkusz próbatermeitől a Cirkusz hátsó művészbejárójához. Ezen kívül az állatkert hátsóbejárata és az egykori vidámpark hátsó bejárata is innét közelíthető meg. Ezen az útvonalon nemzetközileg híres artisták vonulhattak fellépésre, és itt kísérhették az idomított állatokat is a nagycirkuszba.

vidamparki_hatso6.JPG

vidamparki_hatso7.JPG

vidamparki_hatso8.JPG

vidamparki_hatso9.JPG

vidamparki_hatso10.JPG

vidamparki_hatso11.JPG

vidamparki_hatso12.JPG

vidamparki_hatso13.JPG

vidamparki_hatso14.JPG

vidamparki_hatso15.JPG

A mai állapotokhoz nem fűznék kommentárt.

Szerző: MULTMENTO  2015.10.07. 07:00 1 komment

Címkék: épület sarokház

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr457788286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2015.10.07. 19:50:44

Nos, én sem tudom, miért írok. Mert azt, hogy "ocsmány" minek leírni, amikor mindenki látja, akinek szeme van. Nyilván egy nagyfejű se lakik és jár arra. Az pedig, hogy neked meg a többi eltereltnek mi a véleménye, a kutyát sem izgatja...
süti beállítások módosítása