A városligetben jártam kedden délidőben. Haza kellett ugranom, mert reggel a mobiltelefonom otthon hagytam, és nem lehet tudni éppen mikor hívnak. A ligeten áthaladva összefutottam barátommal, akit már régóta nem láttam. Barátom éppen látásvizsgálatra ment, de szerencsére neki is volt még egy kis ideje, így a ligetben sétálgattunk és beszélgettünk. A csónakázó tó érdekelt mindkettőnket, mert olvastunk róla, hogy a Szépművészeti Múzeum "Art on Lake"-elnevezésű víziszobor-kiállítása van a tavon. Messziről a tóban egy Toi-Toi WC-re lettünk figyelmesek, gondoltuk előző éjszaka valakik tréfából behajíthatták. Közelebb menve aztán rájöttünk, hogy az a WC szándékosan van odatéve, mert az valójában nem is WC, hanem a vízi szobor.

A partról aztán ingyen megnéztük a vízben kiállított műalkotásokat. A tóparton aztán megcsapott bennünket a sült hekk illata, de örültünk neki, hisz kaptunk egy kis Balatoni életérzést Budapesten, ingyen.
 
Képek: Néhány fénykép a ligetről kedden ebédidőben.

Szerző: MULTMENTO  2011.08.20. 00:17 2 komment

Címkék: fa fém épület

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr503159749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2011.08.20. 08:35:48

(Ha nem is "ünnepi hangulatban", de szokás szerint eléggé sietve írva)
Nem kritika! Valamikor és valahol (?) - a soros magyar EU elnökségünk idején olvastam erről a kiállításról. Akkor a You Tube-on néztem (?)valami videot is róla, - kb. Art on Lake (?) - szavak beírásával. Pontatlanságokért bocs !
Már csak annyit : a Pozsonyi Piknikről (?)sem elfelejtkezni ! :-)

2011.08.20. 10:26:07

Hangulatos és humoros bejegyzés. Hozzátéve még 1 kérdést. A barátod aki látásvizsgálatról jött és ebből kifolyólag nyilván vaksi, szóval ő is jól látta azt a vizi klotyót? Mert ezt az illusztris látványt kár lett volna kihagyni!!!!!Olyan felemelő, és művészi:-)))
süti beállítások módosítása