Nemrég kirándulni mentünk Pomázra. A központban van a Teleki-Wattay kastély. Maga a kastély ma szállodaként és rendezvényközpontként működik, de barokk kastélyparkja szabadon látogatható. Szerencsére a kastély parkja gondozott. Az alábbi képeket a kastély parkjában fényképeztem. Akit érdekel, melyik kastély parkjában voltam, az itt bővebben olvashat róla: http://www.telekikastelyszallo.hu/index.php?m=1.

kastelypark1.JPG

kastelypark2.JPG

kastelypark3.JPG

kastelypark4.JPG

kastelypark5.JPG 

Szerencsére a park egy részén még nem nyírták a füvet, itt a pongyolapitypangok alkottak egy virágos mezőt. No, itt határoztam el, hogy én bizony befekszem ennek a virágtengernek a közepébe, és onnét fényképezek egyet.

kastelypark6.JPG

Közben eszembe jutott az illés együttes ismert dalának egyik sora: „Virágok közt veled lenni, tudom szép volna kedvesem”. A kedvesem meg ott maradt karba tett kézzel az út szélén, és arra gondolt, hogy hogyan fogja majd azokat a zöld és sárga foltokat a ruhámból kimosni.

 

 

Szerző: MULTMENTO  2013.05.07. 07:51 1 komment

Címkék: virág épület lánykérés

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr505250108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2013.05.07. 09:48:43

Ezt jó volt látni és olvasni és hallgatni ! :-)
süti beállítások módosítása