Február a bálozás hónapja, minden évben több meghívót kapunk sváb-bálokba. Mi évek óta lemondtuk, ezeket a bálokat, sajnálatos családi események miatt. Most szerencsére a hóesésen kívül nem volt más akadályozó esemény, ezért Pécsre mentünk. A Koch Valéria Gimnázium sváb báljára mentünk díszvendégnek. Egy kissé csodálkoztam is, hogy belépéskor a külön meghívóra rögtön népviseletbe öltözött lányok jöttek és vezettek bennünket a bálteremmé alakított tornaterem erkélyére. Szerencsés helyre ültünk, ezért zavartalanul fényképezni is tudtam a műsort.  

bali_diszvendegek1.jpg

bali_diszvendegek2.jpg

bali_diszvendegek3.jpg

bali_diszvendegek4.jpg

bali_diszvendegek5.jpg

bali_diszvendegek6.jpg

bali_diszvendegek7.jpg

bali_diszvendegek8.jpg

bali_diszvendegek9.jpg

bali_diszvendegek10.jpg

bali_diszvendegek11.jpg

bali_diszvendegek12.jpg

bali_diszvendegek13.jpg

bali_diszvendegek14.jpg

 

Szerző: MULTMENTO  2018.02.10. 06:43 komment

Címkék: Sváb fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr5613633570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2018.02.10. 10:59:23

Tényleg jó helyen ültetek - a fotózás szempontjából, hogy ennyit láttál ! Öröm nézni,hogy idős-fiatal egyaránt jól érezte magát (legalábbis a fotókról "ez jön át".)

MULTMENTO 2018.02.11. 10:07:05

@aranyosfodorka: Ezen a hétvégén újabb bálon voltunk. Ezen az utóbbi bálon még nagyobb volt a korkülönbség a legfiatalabb- és legidősebb résztvevő között. Fotózásra nem sikerült jó helyet találnom, de ott is mindenki jól érezte magát.
süti beállítások módosítása