Augusztus 18-án írtam a városligeti Szent István forrásról, és a feliratának „S” betűjéről. Megjelent az írásom, aztán mikor 22-én arra jártam észrevettem, hogy már nemcsak az „S”, hanem az „I” betű is eldőlt. A két dőlt betűről gondoltam, hogy majd lefényképezem. Volt amikor gép nem volt nálam, volt amikor a fényviszonyok voltak rosszak.  Aztán láss csodát, most már nem tudom eldőlve lefényképezni azokat a dőlt betűket. Lehet, hogy az „illetékes elvtárs” is olvasta, és felállítatta azokat a betűket? — Ezt én megmondani nem tudom, de örülök neki. Bárcsak minden kívánságom így teljesülne!

Szerző: MULTMENTO  2012.09.10. 07:51 2 komment

Címkék: épület

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr224765632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyosfodorka · http://aranyosfodorka.blogspot.com 2012.09.10. 09:08:52

Hát, ha másért nem, akkor az ilyenekért igenis érdemes blogot írni - még akkor is, ha lassan (úgy érzem) kimegy a divatból.

MULTMENTO 2012.09.11. 09:17:05

@aranyosfodorka: Én is sikerként éltem meg - ha nem is vagyok benne teljesen biztos - , hogy hatott a posztom. A "blogolás"-ról többen írják, mondják, hogy kimegy a divatból, de a saját statisztikáim szerint az olvasottság stagnál. Sajnos a kommentelők és kommentek csökkentek. Azért reménykedem, mert szeretek blogot írni és fényképezni.
süti beállítások módosítása