Nemrég találtam egy antik Dréher reklámot. Barátom olvasta posztot, és csodálkozva újságolta, hogy neki ugyanez a kép megvan a szülői házban Dréher termékek nélkül. Bekeretezve már vagy nyolcvan éve hirdeti az akkori kor bölcsességét. Nagyapja, aki ezt a képet őrizte, úgy emlékezett, hogy ilyen kép nőkről nem volt. Magán a képen sem sokszor szerepelnek a hölgyek, ha szerepelnek akkor sem mindig pozitív szerepben.

Érdekes kis szösszenet a férfikat dicsőítő kis szövegekkel és képekkel. Most gondolkozhatunk rajta, hogy vajon melyik kép született először, a Dréher reklám, vagy ez a férfi életkorokat bemutató !?

Szerző: MULTMENTO  2011.09.19. 09:12 2 komment

Címkék: fa üveg papír

A bejegyzés trackback címe:

https://multmento.blog.hu/api/trackback/id/tr773237719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2011.09.20. 08:14:59

Ha már folytatódott a téma,- írhassam azt az utókornak... részben vagy teljesen emiatt vettem és ittam egy Dréher-t (is) a Pécs-Budapest IC Utasellátóban. ( 09/18-án)- illetve erre is hivatkoztam. ( a blogra...) :-)
[- tetszik, hogy anno külöMbség-et írtak - ]

MULTMENTO 2011.09.20. 12:20:36

@@X: Nekünk is tetszett az N helyetti M. Mi arra gyanakodtunk, hogy német anyanyelvű lehetett, aki írta, mert a helyesírás szerint akkor is N-el kellett volna írni :) A Dreher sör minősége megmaradt a múlt századi szinten? :)
süti beállítások módosítása